Goedendag,
Ik ben Steven Himpers-Stoffels geboren in Amsterdam in 1970.
Ik heb mijn bedrijf, Klussenbedrijf Chuckie, op 20 februari 2001 opgericht en ben dus al ruim 19 jaar voor mezelf bezig.

Ik heb ondertussen al aardig wat bedrijfspanden en woningen opgeknapt en ondertussen ook een aardige klantenkring opgebouwd waaronder Rijsterborgh B.V. en United Colors Of BENETTON. Natuurlijk ben ik ook bij een heleboel mensen thuis geweest en misschien is dit dan ook wel de reden waarom U deze site bezoekt.

Ook heb ik een aantal heren (zzp-ers) leren kennen die mij regelmatig helpen bij de diverse werkzaamheden.

Door de diversiteit en specialisatie binnen ons team zijn wij ook in de gelegenheid bijna elke klus aan te pakken en professioneel te klaren.

 

De voordelen van klussenbedrijf Chuckie

Complete Service
Omdat klussenbedrijf Chuckie veel werkzaamheden zelf uitvoert, zijn wij in staat een compleet pakket aan diensten te leveren. U heeft dus niet te maken met allerlei bedrijven en hun werknemers.

Vrijblijvende prijsopgave
Wij maken graag een vrijblijvende kostenberekening voor uw specifieke wensen. Ook rekent klussenbedrijf Chuckie geen voorrijkosten en komen wij vanzelfsprekend bij u langs om een eventuele opdracht te bespreken.

Scherpe prijs
Wij werken met een all-in uurtarief van € 42.50 per uur exclusief BTW. Materiaal koopt u zelf of kopen wij voor u. Gereedschap van Klussenbedrijf Chuckie  is inbegrepen bij het uurtarief. Specialistisch gereedschap wordt zonodig in overleg gehuurd.
Wij zijn geen prijsvechter, bij ons staat kwaliteit voorop.

Garanties
Klussenbedrijf Chuckie is aangesloten bij VLOK. Dit betekent voor u als klant dat wij standaardvoorwaarden hanteren waarbij uw bescherming als consument centraal staat en gewaarborgd is.