Regio Uithoorn/Amstelveen/Amsterdam

Klussenbedrijf
Chuckie

Ook een kookeiland behoort tot de mogelijkheden

Wanneer u besluit om een nieuwe keuken in uw woning te installeren komt er wel meer bij kijken dan alleen de kastjes op te hangen en de vorken, messen en pannen er in te zetten.

Allereerst moeten alle leidingen op  de juiste plaats worden gebracht door de elektricien en loodgieter. Elke keuken heeft namelijk zijn eigen specifieke wensen waar een bepaalde leiding moet zitten. Maar ook aan de keuze van de keuken modules bepaald waar leidingen absoluut niet mogen zitten.

Natuurlijk moet de achterwand van de keuken ook glad zijn. Een hobbelige muur is echt een probleem om de keukenkastjes recht te monteren. Werk dus voor de stukadoor om de muur mooi glad te stuken. 

Dan moet er misschien na het plaatsen van de keuken de achterwand nog worden voorzien van tegels van uw keuze en de rest van de muren nog een likje verf hebben.

Dit alles kunt u uit handen geven aan één bedrijf. Klussenbedrijf Chuckie. U hoeft dus niet diverse bedrijven in te schakelen om elk hun werkzaamheden te laten verrichten. 

Klussenbedrijf Chuckie bereid alle werkzaamheden voor zodat uw keuken installateur alles op de juiste plek heeft zitten om uw keuken te kunnen monteren. 

Eventueel kan ook de plaatsing van de keuken door klussenbedrijf Chuckie worden verzorgd.

Keukenmontage offerte bij Klussenbedrijf Chuckie aanvragen?

Laat ons uw wensen weten, dan bellen of mailen we u zo snel mogelijk terug.