Regio Uithoorn/Amstelveen/Amsterdam

Klussenbedrijf
Chuckie

Klussenbedrijf Chuckie - Ons team staat voor u klaar

Over ons

KLUSSENBEDRIJF
CHUCKIE

Klussenbedrijf Chuckie is er zowel voor particulier als bedrijven. Bent u bijvoorbeeld van plan om een verbouwing te laten verzorgen in een nieuw aangekochte woning of wilt u het beheer van uw vastgoed uitbesteden? Hiervoor kunt u bij klussenbedrijf Chuckie terecht.

Klussenbedrijf Chuckie verzorgd zijn werkzaamheden onder andere in de regio Uithoorn, Amstelveen, Amsterdam, De Kwakel, Aalsmeer, Hoofddorp en Mijdrecht. Maar op verzoek kunnen wij ook eventueel in andere regio’s voor u werkzaamheden verrichten.

SCHERPE PRIJS

Wij werken met een all-in uurtarief, vraag naar de voorwaarden. Materiaal koopt u zelf of kopen wij voor u. Gereedschap van Klussenbedrijf Chuckie is inbegrepen bij het uurtarief. Specialistisch gereedschap wordt zonodig in overleg gehuurd.

GARANTIES

Klussenbedrijf Chuckie is aangesloten bij VLOK. Dit betekent voor u als klant dat wij standaardvoorwaarden hanteren waarbij uw bescherming als consument centraal staat en gewaarborgd is.

VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE

Wij maken graag een vrijblijvende kostenberekening voor uw specifieke wensen. Ook rekent klussenbedrijf Chuckie geen voorrijkosten en komen wij vanzelfsprekend bij u langs om een eventuele opdracht te bespreken.

COMPLETE SERVICE

Omdat klussenbedrijf Chuckie veel werkzaamheden zelf uitvoert, zijn wij in staat een compleet pakket aan diensten te leveren. U heeft dus niet te maken met allerlei bedrijven en hun werknemers.