Regio Uithoorn/Amstelveen/Amsterdam

Klussenbedrijf
Chuckie

Als u op zoek bent naar een professionele aannemer in Uithoorn voor al uw bouwkundige werkzaamheden, kijk dan niet verder dan Klussenbedrijf Chuckie. Wij hebben een rijke ervaring en een grote variatie aan diensten die we bieden voor zowel kleine als grote projecten. Onze klanten zijn altijd tevreden met onze werkzaamheden, zoals blijkt uit de positieve recensies op onze ‘over ons’ pagina en onze google recensies. Bekijk onze diensten pagina’s voor afbeeldingen van onze afgeronde projecten en laat ons u helpen met al uw bouw- en renovatiebehoeften. Aannemer in Uithoorn Klussenbedrijf Chuckie is uw beste keuze.

Aannemer Chuckie en zijn team in Uithoorn

Het team bestaat uit Steven en enkele zzp werklieden waar klussenbedrijf Chuckie al jaren mee samen werkt. Wij en onze werknemers zijn aangesloten bij de VLOK. Meer over de VLOK te weten komen? Check https://www.vlok.nl/

Er zijn zo’n 1.000 vakmensen aangesloten bij de VLOK. Samen vormen zij inmiddels een sterk team. Een team dat door middel van het VLOK-logo voor de klant herkenbaar is. De aangesloten vakmensen staan voor: vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service.

Aannemer voor verschillende diensten in Uithoorn

Klussenbedrijf Chuckie heeft als aannemer in Uithoorn verschillende klussen uitgevoerd. Deze klussen kregen goede recensies van onze klanten. Dit ziet u terug op de ‘over ons’ pagina en onze google recensies. Afbeeldingen van onze klussen kunt u terugvinden op onze diensten pagina’s.

Particuliere diensten bij aannemer Chuckie

Een nieuwe woning gekocht en u wilt deze naar eigen idee aanpassen? Of heeft u een nieuwe keuken gekocht en moeten de elektra leidingen en het water omgelegd worden? Misschien wilt u wel in uw bestaande woning een extra kamer creëren of de zolder voorzien van schuifdeuren. Of besluit u om uw huidige woning te renoveren? Voor deze en overige diensten kunt u op Chuckie rekenen:

Zakelijke diensten bij aannemer Chuckie

Wanneer u kiest voor klussenbedrijf Chuckie hoeft u geen verdere bedrijven zoals loodgieters of elektriciëns meer in te huren. Wij beschikken over een aantal zzp’ers die ieder in hun vakrichting zijn gespecialiseerd.

Wat is Klussenbedrijf Chuckie?

Klussenbedrijf Chuckie is een aannemer in Uithoorn die klaar staat om zowel particuliere als zakelijke klussen op een professionele wijze aan te pakken.

Hoe lang bestaat klussenbedrijf Chuckie?

Klussenbedrijf Chuckie is opgericht in 2001 en heeft dus meer dan 20 jaar ervaring met het uitvoeren van klussen als aannemer in Uithoorn en omgeving.